BEMUTAKOZIK CÉGÜNK A BUDA-METÁL KFT.

KERESSEN MINKET KOLLÉGÁINK VÁRJÁK A HÍVÁSÁT

RÓLUNK: BEMUTATKOZIK A BUDA-METÁL KFT.

Cégünk a sikereit folyamatosan fejlődésének köszönheti. Igyekszünk rugalmas árakkal és szaktudásunkkal helyt állni és minden igénynek megfelelni a hulladék újrahasznosítás területén. Immáron több évtizede tevékenykedünk az akkumulátor, vashulladék, színesfém hulladék felvásárlás területein. Ezalatt az idő alatt hatalmas tapasztalatra tehettünk szert az iparág területein belül.

Törekszünk a legjobb árat biztosítani minden színesfémre, vas- és fémhulladékra lakosságnak és cégeknek is egyaránt. Megbízhatóságunkat és korrektségünket mi sem igazolja jobban, minthogy ügyfeleink visszajárnak hozzánk. Hiszen gyors és megbízható kiszolgálást biztosítunk, továbbá vonzó árat is adunk az általuk leadott hulladékért. Több céggel is kapcsolatban állunk és várjuk újabb partnerek jelentkezését is.

Cégünk minden szükséges és előírt engedéllyel rendelkezik, amely a működéséhez elengedhetetlen. Ezzel párhuzamosan megfelelő műszaki állománnyal rendelkezünk a hulladékok korszerű tárolása és szállítása érdekében. És természetesen csapatunk hozzáértő, tapasztalt és segítőkész  szakemberekkel büszkélkedhet.  Cégünk legfőbb célja a megfelelő, magas színvonalú, pontos, megbízható, minden igényt kielégítő szolgáltatás biztosítása. Mindemellett természetesen elengedhetetlennek tartjuk a hatékony hulladékgazdálkodást a környezetünk megóvása érdekében.